✔ Meteen leverbaar ✔ Hoge kwaliteit ✔ APK gekeurd

Hottub hygiëne

Hygiëne is uitermate belangrijk in een hottub. U wilt uiteraard na een lange werkdag niet in een vies bad onder dompelen. Een schoonbad is makkelijk gedaan, maar moet je wel op een aantal dingen letten. U kunt het bad schoonhouden door chloorblokjes te gebruiken. Daarvoor moet er wel de juiste PH waarde zijn anders zijn de chloorblokjes niet van toegevoegde waarde. De juiste PH waarde is tussen de 7,1 en de 7,8, dan werken de chloorblokjes optimaal. Ook krijgt u een deksel die uiteraard ook kan helpen bij de hygiëne daarmee voorkomt u blaadjes of ander vuil dat eindigt in de hottub

Hottub thuis, de ultieme luxe

Na een lange dag werk is er niets zo ontspannend als relaxen in je eigen omgeving in je eigen hottub / warmbad / Jacuzzi van Nextub. We hebben vele mensen reeds een vakantieoord thuis gegeven door een hottub te leveren. Als je in onze eigen hottub van nextub stapt vergeet je al je zorgen en kan je heerlijk ontspannen. Een hottub bij ons bestellen is erg eenvoudig en wij kunnen afhankelijk van locatie en tuin snel een hottub leveren. Mocht u twijfelen tussen een hottub en een jacuzzi hebben wij de perfecte oplossing. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om naast de hottub houtgestookt op te warmen ook nog via elektriciteit de hottub op te laten warmen wat het makkelijker en sneller maakt zodat u ook toch een soort van een jacuzzi en een hottub hebt. Hottubs maken een avondje thuis veel ontspannender en het voordeel is dat een hottub zowel in de winter als in de zomer te gebruiken is. U kunt gerust in de sneeuw in uw hottub/jacuzzi/warmbad zitten. In de hottub hoeft u niet alleen plaats te nemen, dat kan met 5 andere vrienden of bijvoorbeeld familieleden.

Hottub hout

Onze houten hottubs zijn hottubs voor een maximum van 6 mensen die standaard geleverd word met een 2 treden trapje en deksel. Je kunt met een heerlijk Scandinavisch gevoel in deze hottub duiken met de heerlijke geur van gestookt hout en de mooie natural houtlook die deze hottub heeft.

Hottub kunststof

De kunststoffen variant van onze hottubs is even groot als elke andere variant. Je kunt namelijk overal met een maximum van 6 mensen plaats nemen. Deze hottub heeft een grijze houtlook en word ook geleverd met een 2 treden trapje en deksel. De kunststoffen variant is beter voor op de langere termijn. De houten variant zou lelijk kunnen worden naar verloop van tijd en hoe de eigenaar er mee omgaat speelt ook mee. De kunststoffen variant blijft netjes, wederom hangt het er natuurlijk wel van af hoe de eigenaar er mee omgaat.

Bij twijfel?

Als u nog meer een Scandinavisch gevoel wilt bij het zitten in de hottub is de houtenvariant ideaal! Wilt u op de langere termijn een hottub hebben die er goed uit blijft zien? Dan is de kunststoffenvariant meer wat voor u. Of bestel de hottub deluxe en stel zelf alles voor u ideale hottub samen.